Autoschade en meer

Autoschade

U heeft schade en wat nu?

Allereerst is het van belang om, als u een aanrijding heeft met een tegenpartij, samen het schadeformulier in te vullen en te ondertekenen. Daarna meldt u de schade bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon. Neem daarna contact op met ons; wij zullen u in de volgende stappen helpen en adviseren. 

Heeft u de schade zelf veroorzaakt of is de dader onbekend, dan kunt u altijd even langskomen voor een vrijblijvende offerte en advies. Wanneer u de schade zelf moet bekostigen kunnen wij met u meedenken om hier een passende oplossing te bieden.

Wat zijn uw voordelen als u bij ons laat herstellen?

U word bij het melden van uw schade vaak doorgestuurd naar aangesloten herstellers. Dit heeft voor u voordelen en ook voor uw maatschappij. Wij bieden nagenoeg dezelfde en soms nog betere voordelen.

Wat u van ons kunt verwachten.

U brengt uw auto bij ons voor de een een vervoersmiddel of object, de ander zijn lust en zijn leven. Het resultaat moet voor ons hetzelfde zijn. Elke schade die wij hebben hersteld moet weer als nieuw ogen. Daar streven wij naar.

Auto's

Zoals onze naam al zegt. Auto schades zijn bij onz aan het juiste adres.
Maar ook als het gaat om velgen met stoeprandschade of deze een andere kleur geven, vergeelde koplampen weer als nieuw maken en Uitdeuken Zonder Spuiten kunt u bij ons terecht.

Binnen en buiten huis

Van een vergeelde radiator, binnendeuren of een nieuwe kleur op de keuken. Dit zijn enkele voorbeelden van wat wij regelmatig doen.

Industrieele conserveer oplossingen

Al geruime tijd bieden wij oplossingen voor industriële partijen. Wij kunnen lakspecificaties op maat aanbieden of bestaande wensen uitvoeren. Eventueel met laagdikterapport.

Oldtimer

Ook met het herstellen en spuiten van oldtimers hebben wij een ruime ervaring. In overleg kunnen we de mogelijkheden bespreken. Zo kan er worden gekozen om o.a. de de-montage werkzaamheden zelf uit te voeren. Toepassen van de traditionele herstel processen en het zo origineel mogelijk opbouwen van de lak.