Laatste nieuws

Erkend duurzaam behaald in 2023

07-06-2023

Met het verlengen van de Erkend Schadeherstel erkenning van BOVAG. Zijn wij direct ook akkoord bevonden voor het Erkend Duurzaam label. 

BOVAG is op dit moment de enige vereniging die de kwaliteit en processen van schade bedrijven monitoren en erkennen. Focwa is dit jaar gefuseerd met BOVAG. Hier hebben wij al eerder op geanticipeerd en gekozen voor de partij BOVAG. 

De erkenning voor Erkend Duurzaam is voor ons van belang. Wij werken met veel schadelijke middelen met risico’s voor het milieu. Hier moeten we als bedrijf rekening mee houden en ook naar handelen. Met het label Erkend Duurzaam kunnen wij aantonen dat wij ons inzetten voor schadeherstel op een duurzame manier. Hierbij wordt onder andere gelet op het gebruik en verbruik van materialen, afvoer van afval producten en het voorkomen van verspilling. De keuzes in samenwerkende partners gezien arbeidsomstandigheden aldaar. Besparingen op transport. En natuurlijk energiebesparende maatregelen.  Op naar nog groener schadeherstel!

Bovag ERkend SChadehersteller goed begin van 2021

06-01-2020

Dit jaar gaat voor ons al direct goed van start met het behalen van onze BOVAG Erkend schadeherstel erkenning. 

Eind 2020 zijn wij gestart met de certificeringsprocedure om deze erkenning te bemachtigen. Na een grondige inspectie op afstand en aansluitend een fysieke controle zijn alle punten afgewerkt. 

Per ingang van 2021 mogen wij dan ook trots BOVAG Erkend schadehersteller zijn. Voor de mensen die ons nog niet kennen is dit een mooie referentie dat wij voor kwaliteit staan en onze mensen en apparatuur op orde zijn en voldoen aan alle eisen om vakwerk te bieden.

Ook zijn wij in staat om alle elektrische voertuigen veilig en verantwoord te herstellen, om de nieuwste camera en rij-hulp systemen te vervangen en kalibreren, het herstellen van schades aan aluminium voertuigen en het herstellen van ruit schades.

Op onze herstelde schades gelden de BOVAG garantievoorwaarden van 4 jaar. 

In gebruikname moonwalk

07-09-2020

Sinds enkele weken hebben wij als een van de eerste in de BeNeLux de laatste innovatie van kleurmaken in gebruik genomen; de Moonwalk.

PPG heeft als vooruitstrevend lakfabrikant deze machine ontworpen voor haar gebruikers. Met vele voordelen voor ons op het gebied van een verhoogde productiviteit, nauwkeuriger kleur resultaat en minde kans op fouten.

Tevens draagt de Moonwalk mee aan het milieu. Wij merkten direct het verschil in afval ten op zichte van de oude situatie. Door de nauwkeurigheid kunnen wij ook veel kleinere hoeveelheden aanmaken en word een betere kleur echtheid gehaald.

Voor deze instalatie hebben we ons magazijn en lakruimte moeten switchen en hebben direct een vernieuwing gedaan aan onze laakruimte.

Zo word kleurmaken duurzamer en voor ons nog leuker.

Fixico aansluiting

Wij zijn vanaf heden aangesloten bij het online platform genaamd Fixico. 

Fixico bemiddelt tussen de bestuurder en schadehersteller. U krijgt nadat u een melding heeft gedaan binnen enkele uren een aantal offertes. 

Wij hebben een prettige samenwerking met Fixico met veel tevreden klanten. 

Klik op de button hiernaast om naar onze Fixico pagina te gaan waar onze recensies te zien zijn

24-07-2020

Safe-gel desinfectiezuil

25-05-2020

Dé oplossing voor hand desinfectie. Safe-gel desinfectie zuil hand desinfectie zonder aanraking. 

Niemand ontkomt aan de maatregelen die van kracht zijn. Desinfectie staat momenteel hoog in het vaandel. Veel oplossingen vereisen een handeling waarmee contact word gemaakt met een pomp. De Safe-gel zuil zorgt voor een contactloze dispensie. Door middel van een voetpomp word de gel op uw handen aangebracht. Eenvoudig en hygienisch. Ook bent u niet verplicht aan één product. Onder de Safe-gel zuil kan u uw flacon of pomp zetten. 

Dit product opgezet door constructiebedrijf de Smidshoek in Raamsdonksveer heeft in de omgeving gezocht naar bedrijven die kunnen zorgen voor de realisatie van dit product. Zo doen wij het spuitwerk van deze zuilen.

Deze Aluminium zuilen worden voorzien van een 2K Etch Primer waarna ze afgelakt worden in een zijdeglans DTM lak. Een uitstekende oplossing tegen de alcohol in desinfectie middelen en geschikt voor zowel buiten als binnen gebruik.