Ruitherstel

ruit reparatie

Er is niets vervelender dan een kapotte autoruit, daarom helpen wij u graag om dit zo snel mogelijk op te lossen!  Na een afspraak te hebben gemaakt, inspecteren onze monteurs de schade. Zit er een steenslag (ster) in de ruit dat kleiner is dan een twee euro munt, dan is deze te repareren. Door middel van onze speciale UV PRO THIN zorgen we ervoor dat het sterretje gedicht wordt en niet verder kan scheuren.Zo kunt u weer veilig de weg op.

LET OP! Rijd niet te lang door met een sterretje in uw ruit, zo voorkomt u een barst of erger.

ruit vervanging

Wanneer uw autoruit niet meer te repareren is, gaan we de ruit vervangen. Bij een vervanging krijgt u exact dezelfde ruit als door de autofabrikant is geleverd: van hetzelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte en dezelfde maatvoering.
We vervangen uw autoruit in onze werkplaats. Het vervangen van uw voorruit kan na een afspraak te hebben gemaakt binnen 48 uur gebeuren. Wij hebben uw auto 1 werkdag nodig. Een gratis (elektrische) leenfiets zit inbegrepen. Soms is ook vervangend vervoer gratis.

Kalibratie

steeds meer auto’s worden uitgerust met sensoren, camera’s en anderen systemen. Denk aan uw parkeer sensoren wanneer u achteruit rijd. Deze zorgen ervoor dat u meer bewust bent van uw omgeving door een seintje te geven wanneer een object te dichtbij komt. Het is wel zo fijn als deze dan ook goed afgesteld zijn. Wanneer we schade hebben hersteld aan uw auto, stellen wij alle sensoren dan ook opnieuw af. Dit noemen wij kalibreren.

Al onze monteurs zijn gespecialiseerd in het kalibreren van alle soorten auto’s en werken met de nieuwste apparatuur van ADAS TEXA.