Reparatie Proces

Male Driver Taking Photo Of Damaged Car After Accident For Insurance Claim On Mobile Phone

SCHADE INTAKE

U komt op de dag van de afspraak bij ons binnen en levert de uw sleutel bij ons in. Een reparatie opdracht met de gemaakte afspraken en eventueel een bruikleenovereenkomst moet worden getekend en dan begint de reparatie aan uw auto

Professional mechanic providing car repair and maintenance service in auto garage. Car service business concept.

DIAGNOSE

Alvorens wij starten met de reparatie aan uw auto lezen wij alle actieve en opgeslagen storingen in uw auto uit. Deze kunnen al in de auto aanwezig zijn voor de schade maar ook aan de schade gerelateerd zijn.

DEMONTAGE

Wij gaan alle beschadigde delen van uw auto afhalen. Deze worden. Mocht het nodig zijn worden nieuwe onderdelen besteld aan de hand van uw chassisnummer dit om de juiste onderdelen met de juiste (door u gekozen) opties ook weer terug te plaatsen. Ook worden delen die gespoten gaan worden ''gestript''. Zo kunnen we overal een goede hechting garanderen.

PLAATWERK

Ingedeukte of zelfs verbogen plaatwerk of structurele delen van uw auto worden hersteld of vervangen. Met veel zorgvuldigheid word gestreefd naar een top resultaat.

VOORBEWERKEN

De herstelde deuken dienen spuitklaar gemaakt te worden.Dit doormiddel van een dunne laag plamuur en een grondlak/primer. De te spuiten onderdelen en eventuele nieuwe onderdelen worden geschuurd om hechting te geven aan de nieuwe laklaag. De auto word afgeplakt om de spuitcabine in te gaan.

Painter hand holding test car paint plate closeup. Correct automobile dye color selection process

KLEUR BEPALEN

De juiste kleur is een hot-item en is cruciaal in een goed eindresultaat. Er worden 5 digitale hoogwaardige foto's gemaakt welke digitaal worden omgezet tot een match in onze databank. Zo komen we tot een fantastisch resultaat wat verder gaat dan ons menselijk oog.

Car painter wearing protective clothes, mask painting automobile part using sprayer

SPUITEN

In een van onze spuitcabines word uw auto onder gecontroleerde omstandigheden gespoten. De hoogwaardige kleurlaag en blanke lak laag worden met precisie en vakmanschap op uw auto gespoten. Na het aanbrengen word de auto gedroogd.

car service, repair, maintenance and people concept - auto mechanic man with electric screwdriver changing tire at workshop

MONTAGE

Als de lak droog is wat in sommige gevallen al met 15 minuten is kunnen we de gedemonteerde onderdelen monteren. Nieuwe onderdelen worden recht op de auto gemonteerd. Met precisie en een goed oog worden alle onderdelen afgesteld.
Ook worden eventuele airbags en aansturings-computers vervangen en aan uw auto verbonden.

car service, repair, maintenance and people concept - mechanic man with laptop computer making system diagnostic at workshop

STORINGEN VERWIJDEREN

Uw auto is bijna klaar. Wij lezen alle fouten nogmaals uit en verwijderen deze. Zelfs bij een simpele reparatie aan de voorbumper kunnen al 3 tot soms wel 15 storingen voorkomen. Dit door veel hulpsystemen die worden losgekoppeld denk hierbij aan parkeersensoren, radar, dode hoek sensoren, Lane departure warning systeem of een buitentemperatuur sensor. Elke fout gerelateerd aan de schade word verholpen en verwijderd zo is de schade pas echt onzichtbaar hersteld.

02d17130

AFLEVERING

Alle checks zijn gedaan en uw auto is nu helemaal klaar. U bent door ons al eerder op de hoogte gebracht van het tijdstip waarop u de auto weer kunt ophalen. De auto zal gewassen en gestofzuigd voor u klaar staan. Na de financiële afwikkeling dan wel met ons of na een handtekening voor de verzekering kunt u weer op weg. Wij zeggen geen tot ziens daarvoor in de plaats wensen wij u veel veilige kilometers en een fijne dag!