Nieuwe kleur, nieuw interieur

Uw keuken, radiatoren, (binnen)deuren of meubels voorzien van een nieuwe kleur is een van onze werkzaamheden.

Kwaliteit voorop

In onze spuiterij is alle kennis aanwezig om uw objecten te voorzien van een (nieuwe) laklaag. Door het gebruik van onze Teknos hoogwaardige interieurlak leveren wij topkwaliteit. Voor een echte strakke finish is spuiten de uitkomst. Het verspuiten van verf ten op zichten van schilderen levert een veer strakker resultaat op.

Benieuwd naar de mogelijkheden of voorbeelden zien? Neem contact met ons op.

Mogelijkheden

Mogelijkheden

Onderstaand enkele voorbeelden met wat gespoten kan worden.   Natuurlijk zijn de mogelijkheden erg breed. Wij kunnen u adviseren en begeleiden om het gewenste resultaat van uw te spuiten object te verkrijgen.

Binnen deuren

Job title

Radiatoren

Job title

Keukens

Job title

Meubels

Job title

veel gestelde vragen

Afhankelijk van de hoeveelheid, en viirbehandeling kan dit variëren. Normaal gesproken hebben wij uw objecten met 3 a 4 dagen weer gereed. Natuurlijk wel na het maken van een afspraak.

Wij werken enkel met onze eigen laklijn om de kwaliteit te kunnen garanderen. Veel al word er in de schilderslijn met 1 componenten verf gewerkt wat de droogtijd extreem lang maakt en zorgt voor een slechte doorgang. Wij werken enkel met 2-K lakken. Een kleur kunnen we altijd op maat maken aan de hand van een kleurstaal. Echter zijn hier wel kosten aan verbonden om de kleur te ontwikkelen. Dit is eenmalig en zal bij ons in een database worden opgeslagen.

Helaas, wij spuiten en verwerken de lak enkel bij ons in de spuitcabine. Wij kunnen wel zorgen voor voldoende lak om de delen te schilderen. En ook hebben wij een aantal goede schildersbedrijven die dit voor u kunnen uitvoeren.

Simpel antwoord nagenoeg alles. Eigenlijk alle metaal soorten, nagenoeg alle hout soorten, veel soorten kunststof en plastic, glas, steen, enz…